Lydnadsklass I

Så var det dags för debut i lydnadsklass I för mig och Salo. Vi tävlade på hemmaklubben och det var 14 ekipage anmälda i 1:an. 
 
Platsliggningen och tandvisningen började bra 10 på båda. Linförighet 9,5 och det kändes riktigt bra. En liten miss på läggande under gång gjorde honom tveksam och det blev 8 i betyg, i övrigt bra och dagens slutade med 188,5 poäng, ett första pris och en andra placering! Jag är jättenöjd över Salo. Han är så rolig och duktig!
 
Härligt, lydnadsklass II här kommer vi!!!!!
 
Annars har vi tränat på.Salo har gått två sökpass denna vecka och varit jätteduktig.Har tränat lydnad med båda och varit i skogen!
Grabbarna! Salo alltid springandes :) 
Bosco grånäsa <3
 
 
 

Semester!!!!

Så var äntligen semestern här! Ledig i hela fyra härliga veckor!
På djurfronten har det varit lite lungt, för två veckor sedan fyllde den äldsta katten i huset år. 15 år blev hon då och jag kan bara konstatera att tiden går rasnade fort. Det känns inte som att jag och Shiva har kamperat ihop i 15 år, samtidigt känns det som att hon har funnit för alltid :)
 
Shiva 1998
 
Shiva 2013
 
Salo har varit lite röd i halsen och har därför vilat från träning. Han har aldrig varit speciellt sjuk men jag har valt att vila honom från sök för säkerhetsens skull. Men nu ser han bra ut igen så nu ska vi ut i sökskogen igen! 
 
Salo var på utställning 130705 på colliespecial här i Piteå. Det resulterade i 2 bästa hane med cert! Jipppie! :)
 
 
 
Finaste Bosco har varit sjuk, han blev så ordentligt magsjuk att han var tvungen att läggas in på djursjukhus, Inget allvarigt fel kunde konstateras på honom så mest troligt hade han fått i sig nått som slog ut hans mage totalt. Att ha honom liggandes på djursjukhus var inte roligt, men desto roligare var det när han fick komma hem! Och idag har han varit hemma en vecka och verkar må bra! Och glad och lycklig var han när han fick komma hem igen! Finaste Bosco <3
 
Nu hoppas vi på pigga, friska djur och en härlig semester!
 
RSS 2.0