Nästan sommar nu!

Idag är första dagen det börjar kännas som att det kanske blir sommar ända. Termometerna har visat upp mot 17-18° och nu åtta på kvällen är det fortfarande 13°. Skönt är det!
 
Vi har tränat mycket de senaste veckorna. Har spårat några gånger med båda grabbarna och Bosco har varit riktigt duktig i spåret! Salo har dock fortfarande lite för hög näsa. Vi har tränat uppletande några gånger och Salo blir bättre och bättre på att komma in med föremålen. Sök har jag hunnit träna några gånger också med Salo och det har blivit både rena hitta-träningar samt markeringsträningar både med fast rulle samt med lösrulle. Två av sökträningarna var i riktigt stenig terräng och då har han helt klart lite besvär att ta sig framåt så fortsatt träning krävs. 
 
Lydandsträningen går framåt, förutom platsliggningen där Salo blivit riktigt osäker. Har varit oroligt, gnällig och skällig även när han legat själv men jag har jobbar mycket med det i olika miljöer och förhoppningsvis kommer det att ge resultat. Försöker få till vittingsapporteringen med Bosco men det går lite trögt. Han har fortfarande inte förstått att det är en pinne med vittring han ska ta men skam den som ger sig!
Annars så drömmer vi mest om sommar, sol och semester!
 
Badande grabbar förra sommaren!
 
Bosco (någon sommar sedan)
Salo förra sommaren med flygfän runt ansiktet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0